Syntetgarner

Molly - akrylgarn - vit

Syntetgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till både stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: vit.
15 SEK

Fuga - ull/akryl - natur

Syntetgarn
Fuga är ett trevligt blandgarn från Järbo Garn. Garnet består av 50% akryl och 50% ull. Ett utmärkt basgarn. Färg: natur.
22 SEK

Molly - akrylgarn - svart

Syntetgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar till både stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: svart.
15 SEK

Molly - akrylgarn - natur

Syntetgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till både stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: natur
15 SEK

Lady - akrylgarn - natur

Syntetgarn
Lady är ett populärt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar till många olika typer av stickning och virkning. Färg: natur.
18 SEK

Molly - akrylgarn - röd

Syntetgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till alla typer av stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: röd.
15 SEK

Molly - akrylgarn - turkos

Syntetgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till alla typer av stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: turkos.
15 SEK

Fuga - ull/akryl - vit

Syntetgarn
Fuga är ett trevligt blandgarn från Järbo Garn. Garnet består av 50% akryl och 50 % ull. Ett bra basgarn för stickning. Färg: vit.
22 SEK

Lady - akrylgarn - Reflex limegrön

Syntetgarn
Lady är ett populärt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet är i 100% akryl och passar utmärkt till olika typer av stickning och virkning. Färg: Reflex limegrön
18 SEK