stickgarner

Molly - akrylgarn - svart

stickgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar till både stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: svart.
15 SEK

Lady - akrylgarn - natur

stickgarn
Lady är ett populärt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar till många olika typer av stickning och virkning. Färg: natur.
18 SEK

Soft Cotton - bomullsgarn - järboröd

stickgarn
Soft Cotton är ett mjukt bomullsgarn från Järbo Garn. Garnet passar till många olika typer av stickning och virkning. Ett perfekt garn till exempelvis amigurumis. Färg: järboröd.
22 SEK

Lady - akrylgarn - Reflex limegrön

stickgarn
Lady är ett populärt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet är i 100% akryl och passar utmärkt till olika typer av stickning och virkning. Färg: Reflex limegrön
18 SEK

Lady - akrylgarn - vit

stickgarn
Lady är ett populärt garn från Järbo Garn. Garnet består av 100% akryl. Ett garn som passar till både stickning och virkning. Färg: vit.
18 SEK

Molly - akrylgarn - ljusgrå

stickgarn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till all typ av stickning - ett riktigt favoritgarn! Färg: ljusgrå.
15 SEK

Fuga - ull/akryl - järboröd

stickgarn
Fuga är ett trevligt blandgarn från Järbo Garn. Garnet består av 50% akryl och 50% superwashbehandlad ull. Färg: järboröd.
22 SEK

Molly - akrylgarn - klargrön

stickgarn
Molly är ett mjukt och härligt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till all typ av stickning - ett riktigt favoritgarn! Färg: klargrön.
15 SEK

Molly - akrylgarn - klarblå

stickgarn
Molly är ett mjukt och härligt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar till all typ av stickning - ett riktigt favoritgarn! Färg: klarblå.
15 SEK

Molly - akrylgarn - skogsgrön

stickgarn
Molly är ett mjukt och härligt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till alla typ av stickning - ett riktigt favoritgarn! Färg: skogsgrön.
15 SEK

Raggi - sockgarn - superwash - natur

stickgarn
Raggi är ett superwashgarn från Järbo garn. Garnet består av 70% värmande ull och 30% slitstarkt nylon. Ett garn som passar perfekt till sockar, accessoarer och barnplagg. Färg: natur.
55 SEK