Marks & Kattens garner

Flox - bomullsgarn - vit

Marks & Kattens garn
Flox är ett bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet består av 100% bomull av hög kvalitet. Detta är ett garn som passar till både stickning och virkning. Färg: vit.
30 kr

Carolina - akrylgarn - vit

Marks & Kattens garn
Carolina är ett populärt akrylgarn från Marks & Kattens. Detta är ett mjukt och skönt garn i 100% akryl. Ett klassiskt stickgarn. Färg: vit.
21 SEK

Carolina - akrylgarn - svart

Marks & Kattens garn
Carolina är ett populärt akrylgarn från Marks & Kattens. Detta är ett mjukt och slitstarkt garn i 100% akryl. Ett klassiskt stickagarn. Färg: svart.
21 SEK

Piggelen - tunt akrylgarn - vit

Marks & Kattens garn
Piggelen är ett tunt akrylgarn från Marks & Kattens. Detta är ett mjukt och skönt garn som passar perfekt till babystickning. Färg: vit.
18 kr

Carolina Fantasi - mönstrat akrylgarn - svart/grå/röd

Marks & Kattens garn
Carolina Fantasi är ett mönstrat akrylgarn från Marks & Kattens. Garnet passar till exempelvis sockstickning och stickning av barnplagg. Färg: svart/grå/röd.
26 kr

Eco Baby Bomull - Oblekt

Marks & Kattens garn
Eco Baby Bomull är ett bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet består av 100% ekologisk bomull. Detta är ett garn som passar utmärkt till babystickning. Färg: oblekt.
42 kr

Samo - tjockt ullgarn - mörkgrå

Marks & Kattens garn
Samo är ett tjock ullgarn från Marks & Kattens. Detta är ett löst spunnet ullgarn som passar till både stickning och tovning. Färg: mörkgrå.
28 SEK

Bianca - merceriserad bomull - grå

Marks & Kattens garn
Bianca är ett bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet består av 100% merceriserad bomull. Ett perfekt garn för virkning. Färg: grå.
27 kr

Nissegarn - akrylgarn - aprikos

Marks & Kattens garn
Nissegarn är ett mjukt akrylgarn från Marks & Kattens. Detta är ett perfekt garn för exempelvis babykläder. Färg: aprikos
18 kr

Victoria - tjockt bomullsgarn - oblekt

Marks & Kattens garn
Victoria är ett tjockt bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet passar både till stickning och virkning. 100% bomull. Färg: oblekt.
19 SEK