Järbo garner

Molly - akrylgarn - vit

Järbo garn
Molly är ett mjukt och skönt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar utmärkt till både stickning och virkning - ett riktigt favoritgarn! Färg: vit.
15 SEK

Soft Cotton - bomullsgarn - vit

Järbo garn
Soft Cotton är ett mjukt bomullsgarn från Järbo Garn. Garnet passar till både stickning och virkning. Färg: vit.
22 SEK

Fuga - ull/akryl - natur

Järbo garn
Fuga är ett trevligt blandgarn från Järbo Garn. Garnet består av 50% akryl och 50% ull. Ett utmärkt basgarn. Färg: natur.
22 SEK

Lady - akrylgarn - natur

Järbo garn
Lady är ett populärt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet passar till många olika typer av stickning och virkning. Färg: natur.
18 SEK

Järbo 8/4 - merceriserad/gasserad bomull - vit

Järbo garn
Järbo 8/4 är ett bomullsgarn från Järbo Garn. Garnet består av 100% merceriserad och gasserad bomull. Färg: vit.
54 SEK

Soft Cotton - bomullsgarn - järboröd

Järbo garn
Soft Cotton är ett mjukt bomullsgarn från Järbo Garn. Garnet passar till många olika typer av stickning och virkning. Ett perfekt garn till exempelvis amigurumis. Färg: järboröd.
22 SEK

Lady - akrylgarn - Reflex limegrön

Järbo garn
Lady är ett populärt akrylgarn från Järbo Garn. Garnet är i 100% akryl och passar utmärkt till olika typer av stickning och virkning. Färg: Reflex limegrön
18 SEK

Lovikka - tjockt ullgarn - natur

Järbo garn
Lovikka är ett klassiskt ullgarn från Järbo Garn. Garnet är tjockt och värmande i 100% ull. Sticka traditionella Lovikka-vantar till hela familjen! Färg: natur.
55 SEK

Soft Cotton - bomullsgarn - limegrön

Järbo garn
Soft Cotton är ett mjukt bomullsgarn från Järbo Garn. Garnet passar bra till klädesplag och virkning av exempelvis amigurumis. Färg: limegrön.
22 SEK

Fuga - ull/akryl - järboröd

Järbo garn
Fuga är ett trevligt blandgarn från Järbo Garn. Garnet består av 50% akryl och 50% superwashbehandlad ull. Färg: järboröd.
22 SEK

Nova - bomullsgarn - vit

Järbo garn
Nova är ett bomullsgarn från Järbo Garn. Garnet består av 100% bomull. Ett garn som passar till både virkning och stickning. Färg: vit.
27 SEK