Fabel - sockgarn - grön/turkos

Fabel är ett självmönstrande sockgarn från Drops Design. Garnet består av 75% värmande ull och 25% polyamid för slitstarkheten. Sticka klassiska sockar eller roliga plagg. Kan tvättas i tvättmaskin - men låt bli sköljmedlet. Färg: grön/turkos
Produkten Fabel - sockgarn - grön/turkos tillhör dessa kategorier:
Webbhop & pris - Skapamer.se (Sverige) 26 SEK
Till butiken:Handla hos Skapamer.seAndra Drops garner

Paris - bomull - vit

Garner
Paris är ett tjockt bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% kammad bomull. Detta är ett garn som passar bra till både stickning och virkning. Färg: vit.
17 SEK

Paris - bomull - naturvit

Garner
Paris är ett tjockt bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% kammad bomull. Detta är ett garn som passar till både stickning och virkning. Färg: naturvit.
17 SEK

Bomull-Lin - Mörkblå - Drops Design

Garner
Bomull-Lin är en trevlig garnblandning från Drops Design. Garnet består av 53% bomull och 47% lin. Ett härligt garn med rustik känsla. Färg: mörkblå.
30 SEK

Fabel - sockgarn - svart

Garner
Fabel är ett självmönstrande sockgarn från Drops Design. Garnet består av 75% värmande ull och 25% slitstark polyamid. Ett roligt sockgarn som också passar bra till olika typer av plagg.
26 SEK

Eskimo - ullgarn - mellangrå

Garner
Eskimo är ett tjockt och härligt ullgarn från Drops Design. Garnet passar lika bra till stickning och tovning. 100% ull.
23 SEK