Drops garner

Paris - bomull - vit

Drops garn
Paris är ett tjockt bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% kammad bomull. Detta är ett garn som passar bra till både stickning och virkning. Färg: vit.
17 SEK

Paris - bomull - naturvit

Drops garn
Paris är ett tjockt bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% kammad bomull. Detta är ett garn som passar till både stickning och virkning. Färg: naturvit.
17 SEK

Bomull-Lin - Mörkblå - Drops Design

Drops garn
Bomull-Lin är en trevlig garnblandning från Drops Design. Garnet består av 53% bomull och 47% lin. Ett härligt garn med rustik känsla. Färg: mörkblå.
30 SEK

Fabel - sockgarn - svart

Drops garn
Fabel är ett självmönstrande sockgarn från Drops Design. Garnet består av 75% värmande ull och 25% slitstark polyamid. Ett roligt sockgarn som också passar bra till olika typer av plagg.
26 SEK

Eskimo - ullgarn - mellangrå

Drops garn
Eskimo är ett tjockt och härligt ullgarn från Drops Design. Garnet passar lika bra till stickning och tovning. 100% ull.
23 SEK

Paris - bomull - klarröd

Drops garn
Paris är ett bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% kammad bomull. Detta är ett garn som passar till både stickning och virkning.
17 SEK

Bomull-Lin - Ljusbeige - Drops Design

Drops garn
Bomull-Lin är ett skönt sommargarn från Drops Design. Garnet består av 53% bomull och 47% lin. Färg: ljusbeige
30 SEK

Muskat - merceriserad bomull - vit

Drops garn
Muskat är ett trevligt bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% merceriserad egyptisk bomull. Detta är ett garn som passar för både stickning och virkning.
23 SEK

Fabel - sockgarn - grön/turkos

Drops garn
Fabel är ett självmönstrande sockgarn från Drops Design. Garnet består av 75% värmande ull och 25% polyamid för slitstarkheten. Sticka klassiska sockar eller roliga plagg. Kan tvättas i tvättmaskin - men låt bli sköljmedlet. Färg: grön/turkos
26 SEK

Paris - bomull - svart

Drops garn
Paris är ett robust bomullsgarn från Drops Design. Garnet består av 100% bomull och passar till både stickning och virkning. Ett utmärkt garn för exempelvis mormorsrutor. Färg: svart
17 SEK

Cotton Light - vit

Drops garn
Cotton Light är en skön bomullsmix från Drops Design. Garnet består av 50% bomull och 50% polyester. Färg: vit
15 SEK

Alpaca Mix - pärlgrå

Drops garn
Ett mjukt och härligt alpacagarn från Drops Design. 100% alpaca. Färg: pärlgrå.
38 SEK