Bomullsgarner

Eco Baby Bomull - Oblekt

Bomullsgarn
Eco Baby Bomull är ett bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet består av 100% ekologisk bomull. Detta är ett garn som passar utmärkt till babystickning. Färg: oblekt.
42 kr

Bomull-Lin - Natur - Drops Design

Bomullsgarn
Bomull-Lin är en härlig garnblandning från Drops Design. Garnet består av 53% bomull och 475 lin. Ett trevligt garn med en rustik känsla.
30 SEK

Bomull-Lin - Mörkblå - Drops Design

Bomullsgarn
Bomull-Lin är en trevlig garnblandning från Drops Design. Garnet består av 53% bomull och 47% lin. Ett härligt garn med rustik känsla. Färg: mörkblå.
30 SEK

Bomull-Lin - Ljusbeige - Drops Design

Bomullsgarn
Bomull-Lin är ett skönt sommargarn från Drops Design. Garnet består av 53% bomull och 47% lin. Färg: ljusbeige
30 SEK

Eco Baby Bomull - Potatis

Bomullsgarn
Eco Baby Bomull är ett ekologiskt bomullsgarn från Marks & Kattens. Detta är ett garn som passar bra till babystickning. Färg: potatis
42 kr

Eco Baby Bomull - Vit

Bomullsgarn
Eco Baby Bomull är ett mjukt bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet är tillverkat av 100% ekologisk bomull - perfekt till babystickningen! Färg: Vit.
42 kr

Eco Baby Bomull - Klarblå

Bomullsgarn
Eco Baby Bomull är ett mjukt bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet är tillverkat av 100% ekologisk bomull - perfekt till babystickningen! Färg: Klarblå.
32 kr

Bomull-Lin - Svart - Drops Design

Bomullsgarn
Bomull-Lin är ett vackert garn från Drops Design. Garnet består av en blandning av bomull och lin vilket ger stickningen en härlig känsla och struktur. Färg: Svart
30 SEK

Eco Baby Bomull - Ljusrosa

Bomullsgarn
Eco Baby Bomull är ett mjukt bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet består av 100% ekologisk bomull - perfekt för babystickningen! Färg: Ljusrosa.
42 kr

Eco Baby Bomull - Grön

Bomullsgarn
Eco Baby Bomull är ett mjukt bomullsgarn från Marks & Kattens. Garnet är tillverkat av 100% ekologisk bomull - perfekt till babystickningen! Färg: Grön.
42 kr